Kuva: #12 ottamassa haltuun Edmontinkatuja.

Olin onnekas saadakseni kutsun Edmontoniin katsomaan ensimmäistä NHL-otteluani ja tutustumaan Edmontonin kaupunkiin. Reissu tehtiin yhteistyössä Icelandairin, ExploreEdmontonin ja Oilersnationin kanssa. Matkan tarkoituksena olisi tutustuttaa Edmontonia Suomalaisille ja Ruotsalaisille. Joo mainitsin Ruotsalaiset sen takia että mukana oli myös Ruotsalainen urheilutoimittaja Uffe Bodin joka pyörittää hockeysverige.se & eliteprospect.com sivustoja. Lento oli pitkä ja puuduttava mutta se ei haitannut pätkääkään kun ensimmäinen ihminen jonka tapaan lentokoneesta ulos tultuani on Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavid. Kuvan otettuani ja vitoset heitettyäni hänen kanssaan koko lentokenttä sekosi täysin nähtyään MINUT… no ei vaan McJesuksen mikä on yksi hänen lempinimistään. Homma riistäytyi niin käsistä että Connor vetäsi hupun päähän ja joutui poistumaan muualle odottamaan laukkuaan. Silloin vasta todellisuudessa tajusin että minkälaisen huikean alun olinkin saanut reissuuni! Ensimmäisenä päivänä tutustuimme Edmontonin kaupunkiin isäntien Jay & Adam johdolla. Päivään kuului myös radiohaastattelu TSN1260 kanavalla. Haastattelun voi kuunnella TÄSTÄ haastattelu alkaa noin 17min kohdalta. (KYLLÄ JOO MINUA JÄNNITTI)

Kuva: Connor McDavid ja Meikä!

Toisena päivänä oli ”PELIPÄIVÄ” Mikä tarkottaisi että Lärvinen tulille ja laitettaisiin Edmonton sekaisin. Sitä ennen kävimme tutustumassa Oilersin viralliseen fanikauppaan Kingsway ostoskeskuksessa. Radio haastattelu ja komea ulkonäköni oli tehnyt tehtävänsä Edmontonilaisiin. Kaikki tunnistivat meidät ja heti kauppaan mentyämme kaupanmyyjä huusi ”You are they guys from scandinavia” oli jotenki hauskaa! Oli aika laittaa pelikamat päälle ja suuntaa päivällispaikkaan, mikä oli hallin vieressä. Ennen ottelua kävimme päivällisellä ExploreEdmontonin kanssa he olivat hoitaneet meille Edmontonin kaupunginaition ja  lisäksi ”Sportsnet Lounge”  paikat joten hallilla olisi valinnan varaa missä katsoa peliä.

Kuva: Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks @ Rogers Place, Edmonton ja joku hyypiö bigscreenillä

Rogers Place ja Ensimmäinen NHL-otteluni. Saavuimme Rogers Place missä puitteet olivat aivan huikeat. Paikat olivat täydelliset ”Sportnets Loungessa” jossa tarjoilu toimi ja märkää sai tiputtaa katsomossa nii paljon ku kerkesi!  Rogers Place on NHL uusin halli ja sen kyllä huomasi. Kaikki oli niin ISOA ja hienoa että kyllä pariin kertaan pyyhkiä kuolaa poskelta. Ottelunloppu tulos ei mielyttänyt Edmontonilaisia eikä itseäni… mutta päätimme silti lähteä juhlimaan sekä tutustumaan Edmontonin yöhön. ”Pint is only place to go”  Eli suuntasimme Pinttin mikä on tunnettu myös Oilersinpelaajien kesken. Paras Sporttibaari Edmontonissa ja sitähän se olikin! Palvelu oli aivan loistavaa ja tupa aivan tukossa. Turpa jumiin ja hotellille donairin kautta.